22 en 23 februari 2025

Logo Vakantiebeurs Noord Nederlands

De Skâns te Gorredijk
Centraal gelegen, gratis parkeren en heerlijk vertoeven in een gastvrije omgeving.

Bezoekers

Op 22 & 23 februari 2025 vindt de tweede Vakantiebeurs Noord-Nederland plaats in De Skâns in Gorredijk. Op een toegankelijke locatie in Noord-Nederland zullen verschillende campings, camperplaatsen, B&B’s, vakantiehuizen en bestemmingen in binnen- en buitenland zich presenteren voor een groot en divers publiek.

Dat ene huisje middenin de bossen, die camperplaats aan het water waar je ook gemakkelijk even je hengel uit kunt werpen, die camping waar soms de zeearend zelfs komt overvliegen; het is nog niet altijd gemakkelijk om je ideale vakantiebestemming te vinden. Op veel vakantiebeurzen maak je kennis met de grote vakantieparken, maar niet met kleinschalige en betaalbare campings en B&B’s die juist nog meer de moeite waard zijn. Om die reden is de Vakantiebeurs Noord-Nederland in het leven geroepen. Om de bezoeker kennis te laten maken met allerlei mooie, laagdrempelige en betaalbare bestemmingen in binnen- en buitenland.

Vind talloze stands op de beurs van leuke campings, huisjes, B&B’s en camperplaatsen, maar ook stands met bijvoorbeeld kampeerartikelen, streekproducten en toeristische informatie. Maak kennis met de gastheren en -vrouwen die je je volgende vakantie welkom zullen heten op jouw nieuwste vakantiebestemming! Geniet daarnaast van heerlijke hapjes en drankjes in het horecagedeelte van de beurs!

Kom ook op 22 en 23 februari naar de Vakantiebeurs Noord-Nederland en ontdek je volgende vakantiebestemming!